Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2022

Ήρθε ο χειμώνας παιδιά!!!

 Αυτή την εβδομάδα καλώσορισαμε τον χειμώνα με πολλές όμορφες και δημιουργικές δραστηριότητες!!! Φορέσαμε γάντια, σκουφιά και μπουφάν για να προστατευτούμε από το κρύο.. 


Κόψαμε, βάψαμε και κολλήσαμε τις πολύχρωμες  μας κατασκευές και ιδού το αποτέλεσμα!! 






Άλλοι με το αλουμινόχαρτο τυλίγουν τοστάκια.. Εμείς ζωγραφιζούμε!! Πόσο διαφορετικά πράγματα μπορούμε να κάνουμε με απλά υλικά!! Μόλις το ανακαλύψαμε!!! 😉

Και τώρα είναι η ώρα για την χειμερινή μας μπουγάδα... Αφού ζωγράφισε το κάθε πιγκουινάκι το δικό του σκουφάκι και γαντάκι, ήρθε η μέρα να τα απλώσουν στα σχοινιά μόνα τους!! Εχουν βελτιωθεί πολύ στα παιχνίδια λεπτής κινητικότητας και είμαστε πολύ χαρούμενοι γι αυτό!!!! 🤩



Έτοιμα και αυτά!!!! 
Οι ιδιαίτερες δραστηριότητες μας δεν σταματούν εδώ... Ζωγραφική με πολύχρωμα παγάκια με το αγαπημένο χρώμα του κάθε παιδιού!! Ατομικά παγωμένα έργα τέχνης... Μπρρρρ!!!! 




Για την Παρασκευή αφήσαμε την καλύτερη δημιουργία ! Με τα αγαπημένα παιδάκια  βάλαμε λίγη σόδα μαγειρικής με αφρό ξυρίσματος και το καλύτερο αφράτο χιόνι δημιουργήθηκε μπροστά μας ! Παίξαμε, λερωθήκαμε, γελάσαμε και το διασκεδάσαμε! Ευχαριστούμε χειμώνα για τα παιχνίδια που μας έφερες!!! 







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου